30 jan tot 2 febr.
2 februari 2026 - Devesa Gardens Camping & Resort, Spanje
Zaterdag aangekomen op camping devesa garden, net onder Valencia. Welkomsborrel met de hele groep. Is wel ff wennen. Wie is wie. Hoe is de groep? Het is ons al snel duidelijk dat een aantal elkaar al kennen van iedere reizen. Het gezameijke diner met uiteraard voor de meeste paella. De paella viel wat tegen was erg zout. Zo langzamerhand gaan we al wat namen onthouden. Zondag ben ik met de groep gaan fietsen in Valencia onder begeleiding van een gids. Leuke fietstocht en alle high lights van Valencia wel gezien. Hans bleef met James op de camper. Wasje gedraaid en met achterblijvers praatje gemaakt. Temperatuur is opgelopen tot 19 graden! Maandag vrije dag. Met james naar strand gewandeld. Moesten half uur omlopen omdat pad rechtstreeks naar zee was geblokkeerd door water van de regen vorige week. Vanavond in restaurant eten. Morgen dinsdag weer verder naar volgende camping in Crevillent.
Rene en Lia:2 februari 2026Gaat al een beetje op " we zijn er bijna " lijken. Klinkt allemaal erg gezellig. Valencia is mooi hé.
Janna:2 februari 2026Mooi he Valencia geniet er maar van.
Marion Witteman:3 februari 2026Jammer dat de paella zo zout was. Ik weet niet of het nog zo is, maar de was draaien en drogen in Devesa was erg goedkoop. Veel plezier verder en geniet van het heerlijke weer. Hier in het noorden nog steeds vorst, mag nu wel eens een beetje warmer gaan worden.
Nan:4 februari 2026Leuk om jullie zo te kunnen volgen! Valencia staat nog op mijn lijstje voor straks, als Dee ook met pensioen is 😉
Femmy:5 februari 2026Valencia zeker de moeite waard. Mooie stad? Weet ik niet, maar wel indrukwekkend. Fietsen met gida is zeker een aanrader