20 febr tot 2 mrt

2 maart 2026 - Porto Covo, Portugal

El roccio wordt ook wel cowboy stadje genoemd. er is geen bestrating. ook lopen er veel paard en wagens rond als een soort van taxi. ruiters paraderen in volle glorie. op zondag loopt de kerk vol. en na de mis volgt er een soort van processie. maandag 23 febr naar Olhao Portugal. vanuit de haven met een bootje wat eilanden bezocht. erg leuk om te zien hoe de vissers de schelpen in hier zand stoppen als eb is en dan na 18 maanden deze weer op te graven en voor veel geld verkopen. niet door de paella dus. verder langs de kust naar Lagos. er stond een excursie op het programma naar keramiek atelier. weer met een bus.  ik niet mee dus. Bleek een atelier voor de verkoop. ik blij dat ik niet mee was. lekker naar strand geweest en op boulevard gelunched. zaterdag naar de verste punt van Portugal gereden. erg indrukwekkend. hoge klif en vissers die op het rand iets proberen te vangen. vandaag 2 maart geen excusie. weer is wat minder. nog wel naar strand gelopen en bij pizzeria mochten we met James naar binnen dus daar lekker gegeten. weer een partijtje jeu de boule gespeeld. mijn teammaat maar had geen goede dag. ging het ook nog regenen...morgen weer verder naar het noorden.

1. Rene en Lia:
    3 maart 2026
    Wat gaaf zo'n cowboystadje. Waant je op een filmset 😄 Sagres is erg mooi. Vond het wel heel hoog die kliffen.
    Ziet er allemaal mooi uit. Veel plezier nog.
    Groetjes van ons